Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό ότι κάνει μια γυναίκα να νιώθει ότι είναι η μόνη στον κόσμο, μόλις την επιλέξει.

Γνωριμία με έναν άντρα Σκορπιό

Θέλετε να μάθετε πώς να προσελκύσετε έναν άντρα Σκορπιό ; Σας τράβηξε την προσοχή κάποιος μυστηριώδης τύπος και ανακαλύψατε ότι είναι Σκορπιός; Λοιπόν, θα το πω ωμά, αλλά οι Σκορπιοί είναι σκληροί και τρελοί. Είναι μυστηριώδεις, έντονοι και αταλάντευτα πιστοί. Οι Σκορπιοί έχουν ακεραιότητα και διακαή επιθυμία για μάθηση. Ο μαγνητισμός και το χάρισμά τους είναι υπνωτικά. 

Αλλά το πιο σημαντικό είναι το σκληρό, εξωτερικό περίβλημα του Σκορπιού, φτιαγμένο ειδικά για να τον προστατεύει. Οι Σκορπιοί κρύβονται στο σκοτάδι, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή και το κατάλληλο άτομο. Μόνο τότε θα αναδυθούν. 

Ο Σκορπιός παρακολουθεί και περιμένει, κρατώντας ψηλά το φράγμα του. Αυτό που πρέπει να ξέρετε για έναν άντρα Σκορπιό είναι ότι θα χάσει μια ευκαιρία αγάπης, αν νιώσει ότι μπορεί να τελειώσει άσχημα. Γιατί, παρά το σκληρό εξωτερικό κέλυφος του Σκορπιού, από κάτω είναι εξίσου ευαίσθητος με τους Ιχθύες , ακόμη περισσότερο στην πραγματικότητα. Αυτός είναι ο λόγος που προστατεύει τα συναισθήματά του τόσο σκληρά. Θυμηθείτε, ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού, όπως και οι Ιχθύες. 

>>> Πώς να τον πλησιάσω;

>>> Πρόβλεψη Ταρω & Αστρολογίας  

Χαρακτηριστικά του Σκορπιού:

- Σύμβολο – Σκορπιός

- Ζώδιο νερού

- Σταθερός

- Κυβερνάται από τον Πλούτωνα και τον Άρη